SOCIAL MEDIA JUNGLE

Creative Digital Branding for Social Media Growth

Το Social Media Jungle ξεκινά την πορεία του το 2022 με σκοπό να βοηθήσει τις μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις στην διαχείριση των social media προφίλ τους και να παρουσιάσει με δημιουργικό τρόπο τη μοναδικότητα του εκάστοτε brand.

Η ομάδα μας αποτελείται από την Βασιλική στα ηνία του Marketing & Sales που αναλαμβάνει την στρατηγική και την επικοινωνία με τους πελάτες και την Νικολέτα στον ρόλο του Social Media Manager που φροντίζει για την παρουσιάση και τον προγραμματισμό του κάθε post/story.

Διαβάστε την ιστορία τους παρακάτω…

a creative marketing mind it's what it takes.

Γειά σας, είμαι η Βασιλική! Γεννήθηκα στην Δράμα, όπου και κατοικώ. Οι σπουδές μου στο marketing κατευθύναν την εκ φύσεως δημιουργικότητά μου στo social media & content marketing.

Η πορεία μου στον κλάδο του digital marketing ξεκίνησε το 2013, όταν ανέλαβα τo blog και τα social της ελληνικής πλατφόρμας της trivago. Τα τελευταία χρόνια με κέρδισαν τα social media και η δημιουργία περιεχόμενου για διάφορετικα brands με αισθητική, λεπτομέρεια και με μια μοναδική προσέγγιση ανά περίπτωση.

Στόχος μου είναι η δημιουργία σχέσεων με τους πελάτες μου, να αντιληφθώ τις ανάγκες και τα προβλήματα τους και μαζί να δημιουργήσουμε μια στρατηγική που θα είναι στοχευμένη και επικεδρής.

Μετά από πολυετή εμπειρία στο marketing, στα social media, στο copywriting και στo graphic design αποφάσισα να δημιουργήσω το Social Media Jungle με σκοπό να βοηθήσω τις μικρές επιχειρήσεις να αναδείξουν τον χαρακτήρα τους και να έχουν μια συστηματική και ομοιόμορφη παρουσία στα social media.

Αν ψάχνετε για έναν δημιουργικό εξωτερικό συνεργάτη που θα είναι στο πλευρό σας, τότε ελάτε να συνεργαστούμε!

a fresh perspective gives the answer.

Γειά σας, είμαι η Νικολέτα! Μεγάλωσα στην Δράμα, όπου ζω και εργάζομαι. Οι σπουδές μου στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο ΠΑΜΑΚ με έφεραν μπροστά στον δημιουργικό κόσμο του marketing, όπου και ανακάλυψα το πάθος μου για τα social media και το digital marketing.

Δίπλα στην Βασιλική εκπαιδεύτηκα ως Social Media Manager και η δουλειά μου είναι να παρουσίαζω με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησής σας.

Με την χρήση των απαραίτητων εργαλείων θα δημιουργώ με συνέπεια και λεπτομέρεια το περιέχομενο των προφίλ σας, σύμφωνα με το visual strategy που θα μου δοθεί.

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!

a genuine smile build great relations

Γεια σας! Ονομάζομαι Μαρία, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Δράμα. Σπούδασα Logistics, μια σχολή που μου απέφερε δεξιότητες οργάνωσης και διαπραγμάτευσης κάτι που με έφερε στο επίκεντρο της διαχείρισης πελάτων.

Η πορεία μου στην εξυπηρέτηση και διαχείριση πελατών ξεκίνησε το 2018, όταν εργάστηκα ως πωλήτρια σε φυσικό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, ενώ παράλληλα διαχειριζόμουν το e-shop του καταστήματος. Το 2019 ξεκίνησε η συνεργασία μου με την εταιρεία Παπαστράτος, όπου αφιερώθηκα αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση πελάτων και hard skills στην επίλυση ζητημάτων. Κάτι έλειπε όμως…

Ήταν η δημιουργικότητα που επιζητούσα στην επαγγελματική μου ζωή και έτσι αποφάσισα να ανοίξω τους ορίζοντές μου. Έτσι εν έτη 2023 έφτασα στο κατώφλι του Social Media Jungle, με στόχο να προσφέρω όλες τις γνώσεις & την εμπειρία που έχω καταρτίσει αυτά τα χρόνια.

Ο ρόλος μου είναι αυτός της Client Relations Manager, ή με πιο απλά λόγια είμαι ο άνθρωπός σου! Στόχος μου είναι να βρίσκομαι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς από το να σου λύσω μια απλή απορία μέχρι να σε βοηθήσω στην εξέλιξη της επιχείρησής σου στα social media.

Θα χαρώ να σε γνωρίσω!

Core Features.

Creative Design

Σχεδιάζουμε το προφιλ που αντιπροσωπεύει το brand σας με λεπτομέρεια τόσο στο design, όσο και στο copywriting των περιγραφών.

Audit & Brand Voice

Κάνουμε ένα audit στα υπάρχοντα προφίλ σας και σχεδιάζουμε εκ νέου την στρατηγική για να αποκτήσει το brand ταυτότητα και να ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

social media managment

Αναλαμβάνουμε την διαχείριστη των προφίλ σας στα social media, για επαγγελματική παρουσία με στόχο την ανάπτυξη του brand σας.

Visual Strategy

Δημιουργούμε την σχειδαστική/οπτική στρατηγική που ταιριάζει στην επιχείρησή σας, ανάλογα με τους στόχους που έχουμε ορίσει από κοινού.

Digital Products

Δημιουργούμε ψηφιακά εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό για να σας βοηθήσουμε να διαχερίζεστε με συνέπεια και επαγγελματισμό τα προφίλ σας στα social media.

Feedback & Support

Σχεδιάζουμε τα post του μήνα, γράφουμε τις περιγραφές και σας στέλνουμε το υλικό για να ξέρετε τι θα αναρτηθεί και να μας πείτε την γνώμη σας.

"Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την μοναδικότητα του brand σας και να δημιουργήσουμε σταθερούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες μέσα από τα social media."

What Clients Say.

Δουλειά με λεπτομέρεια και ωραίο σχεδιασμό, με έμφαση στο branding.

Λευτέρης, Flight Tickets
@flighttickets.gr

Πολύ ωραία δουλειά, με στρατηγική, λεπτομέριεα και κυρίαρχο το αυθεντικό στοιχείο. Ανέβασε πολύ το μαγαζί μας και έφερε νέο κόσμο!

Πάρης, Taverna Paris
@taverna_paris

Άριστη επαγγελματίας, με πολυετή εμπειρία και πολύ ωραίες ιδέες. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Γιώργος, Endless Blue Beach Bar
@endlessbluebeachbar

Η καλύτερη στον τομέα της! Με πολλή διάθεση να σε ακούσει ουσιαστικά και να σου παραδώσει κάτι που θα πληροί τις προυποθέσεις σου. Με βοήθησε τόσο την εικόνα των social media προφιλ μου, αλλά και στην γενική εικόνα του brand μου!

Ειρήνη, Eirini's Beauty Bar
@eirinis_beauty_bar

Από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Δούλεψα με την Βασιλική για την ανάπτυξη του προσωπικού μου brand σε fb, ig & YouTube και το αποτελέσμα είναι πέρα των προσδοκιών μου!

Χρήστος Κυριακίδης, It's Just Physics
@itsjustphysics.gr

join our newsletter.

Έλα στην παρέα μας για να έχεις πρόσβαση σε:

✓ πολύτιμες ενημερώσεις,
✓ άρθρα που θα πάνε την επιχείρηση σου στο επόμενο επίπεδο και
✓ ψηφιακά εργαλεία που θα σε μεταμορφώσουν σε top social media manager + θα κάνουν την ζωή σου εύκολη 😉

Εγγράψου στο newsletter μας για social media updates + δωρεάν εργαλεία 👉

instagram feed.